Átadó Ünnepség

Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. a "Hegyeshalom-Csorna-Porpác vasútvonal villamosítása és állomási biztosítóberendezések felülvezérlésének kialakítása" című projektjének keretein belül sajtónyilvános átadó ünnepséget szervezett. A rendezvény apropója, hogy elkészült egy több, mint 50 kilóméteres szakaszt érintő villamosítás, mely lehetővé teszi a FLIRT motorvonatok alkalmazását.

 

Az esemény sajtóközleményét ide kattintva, az ott készült képeket pedig a Galéria menüpont alatt tekinthetik meg az érdeklődők.

 
Próbamenet

Az első villamos mozdony 2015. május 21 - én haladt végig Csorna és Porpác között, bejárva valamennyi villamosított vágányt.

IMGP3248 GYSEV 16 os elso villanymozdony 2

 
Sajtónyilvános nyitóünnepség
Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. a "Hegyeshalom-Csorna-Porpác vasútvonal villamosítása és állomási biztosítóberendezések felülvezérlésének kialakítása" című projektjének keretein belül, oszlop-állítással és egy azt követő fogadással ünnepelte a kivitelezési munkáltok megkezdését.

 

Az esemény sajtóközleményét az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Sajtóközlemény a projekt nyitórendezvényéről

 

A nyitórendezvényen készült képek a Galériában tekinthetőek meg.

 

 
Elkészült a projekt-szórólap
A projektet bemutató kiadvány innen letölthető

 

 
Lakossági fórum Répcelakon
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. a "Hegyeshalom-Csorna-Porpác vasútvonal villamosítása és állomási biztosítóberendezések felülvezérlésének kialakítása" című projektje kapcsán lakossági fórumot tartott 2014. július 16-án.
A lakossági fórumon készült videót alább tekinthetik meg.

 
English  Akadálymentes